Kris Lin's Geometry Space House

Kris Lin Exhibits The Geometry Space House

Kris Lin, the maker of the highlighted design Award Winning Geometry Space HOUSE spells out, This project is a villa project located in [SAC Beigan Hill International Arts Centre] in Shanghai suburbs, there is an arts center in community, providing many cultural activities, villa can be office or studio or home, community scape center has a large lake surgface, this model is directly along the lake. The building's special features is the indoor space without any columns, which giving the largest variability and creativity in design to indoor space, but also because of freedom and variability of space, the interior structure, the technique of design is more variable, the expandable geometry creates interior space, also in line with the creative ideas pursued by [Art Center]. Split-level type of structure and main staircase are in the middle of interior space, while the left and right sides are split-level staircases, so a total of five different indoor staircase area connecting the space..

Kris Lin's Geometry Space House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=24059

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Product Designer homepage.

Design Studio
Copyright © 2010 - 2017 Product Designer - theproductdesigner.com - All Articles